Görüş Bildir

Köpek kavgası katliam yaptı

Köpek için iki aile silahlı kavgaya tutuştu. Meydan kan gölüne dönerken, iki kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Köpek kavgası katliam yaptı

ŞANLIURFA'da, iki aile arasında köpek sahiplenilmesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Olay, öğleden sonra Nurkalkan Mahallesi'nde bulunan mağaralar bölgesinde meydana geldi. İddiaya göre, mağarada bulunan köpeklerin sahiplenilmesi nedeniyle Doğan ve Elmas ailelerinin fertleri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

KÖPEK KAVGASI

Kavgada kimlikleri belirsiz kişiler tarafından ateşlenen tabanca ile tüfekten çıkan kurşun ve saçmalara hedef olan İsmail Doğan olay yerinde öldü; Ahmet Elmas ve Mahmut Elmas ise yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla kentteki hastanelere götürdü.

İKİ KİŞİ ÖLDÜ

Yaralılardan, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Ahmet Elmas doktorların müdahalesine karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alınan Mahmut Elmas'ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Polislerin olay yerindeki incelemesinin ardından İsmail Doğan ile Ahmet Elmas’ın cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna konuldu.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 Kavgada ateşlenen tüfekten çıkan saçmalara hedef olan 5 kişi kendi imkanlarıyla ve ambulanslarla kentteki hastanelere götürülüp tedaviye alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis, kavgaya karıştığı saptanan 4 kişiyi gözaltına aldı. İki grubun kavga ettiği Kangal cinsi köpek ise şans eseri yaralanmadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi