Korkunç kaza!

Taziyeden dönen otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucu aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

Korkunç kaza!

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden taziyeye giden ailenin içerisinde bulunduğu otomobil tıra arkadan çarptı kazada, aynı aileden 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Ahmet Akçiçek idaresindeki 42 TP 617 plakalı otomobil, Şanlıurfa-Gaziantep Otoyolu Kızlar Mahallesi yakınlarında önünde ilerleyen Vedat Demirel 72 EK 398 yönetimindeki tıra arkadan çarptı.

OTOYOLDA KAZA

Kazada otomobil sürücüsü Ahmet Akçiçek ile yanında bulunan Ömer ve Sedriye Akçiçek, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Zülfikar Akçiçek ise 112 Acil Servis ekibince Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

TAZİYE'YE GİTMİŞLERDİ

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, itfaiye ekiplerince araçtan çıkarılarak Adlı Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.  Polis ekipleri, tır şoförü Demirel'in ifadesine başvurdu. Akçiçek ailesinin, Diyarbakır'ın Çermik ilçesine bağlı Akpınar (Zübeydik) Mahallesinde yaşadıkları, bir yakınlarının taziyesinden dönerken kaza yaptıkları öğrenildi.

İKİNCİ KAZA OLAYI

Şevket Yılmaz idaresindeki 63 LK 157 plaka otomobil, Şanlıurfa-Gaziantep kara yolu Arat Dağı mevkisinde, Kemal Udum yönetimindeki 34 FT 4322 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler ile Emine Sude, Songül, Nigar Beyza ve Müslüm Burak ile Emine Yılmaz yaralandı.

Aynı yolun 24'üncü kilometresinde meydana gelen kazada ise yol kenarında park halinde bulunan 27 NL 540 plakalı otomobile, İbrahim Halil Gök'ün kullandığı 33 BZE 73 plakalı tır çarptı. Otomobildekilerden Nazire Udum ve Şemse Gözgör yaralandı. Her 2 kazada yaralananlar 112 Acil Sağlık ekiplerince Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

MİNİBÜS BARİYERLERE

Öte yandan, Engin Buğur idaresindeki 63 S 0666 plakalı minibüs, Şanlıurfa-Diyarbakır kara yolu GAP Havalimanı yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

Kazada minibüsteki Cemal Çatın (26), Mehmet Emin Çatın (28), Enver Bebe (38), Hüseyin Aslan (51), Yasin Kırmızıaslan (37) ve Saliha Özkan (49) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

GÖLBAŞI BÖLGESİNDE KAZA

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde hafif ticari aracın şarampole yuvarlanması sonucu 6 kişi yaralandı. Celal Yaldız idaresindeki 01 BN 222 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Gölbaşı-Kahramanmaraş yolu Çelik köyü yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Selim ve Tülay Baydaş, Ümmühan Yaldız, Muhammet ve Nezahat Eyice yaralandı. 112 Acil ekiplerince Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz