Korkunç ölüm!

Diyarbakır’da korkunç ölüm, 4 yaşındaki Hasan Hanilci adlı çocuk göğsünden vuruldu. Hanilci Hastanede kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi.

Korkunç ölüm!

Diyarbakır'da evlerinde tabancayla vurulan 4 yaşındaki Hasan Hanilci, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Olay, dün akşam merkez Bağlar ilçesinin Kaynartepe Mahallesi'nde meydana geldi. Hasan Hanilci evde tabancadan çıkan kurşunla göğsünden vuruldu. Kanlar içinde kalan küçük Hasan’ı ailesi, evin yakınındaki özel bir hastaneye ilk önce kaldırdı.

GÖĞSÜNDEN VURULDU

Burada Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Hasan Hanilci, daha sonra ambulansla Siverek yolu üzerinde bulunan Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak küçük Hasan, burada doktorların tüm çabalarına karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Hasan Hanilci'nin cansız bedeni otopsi için Hastanenin morguna konulurken, evde inceleme yapan polisler biri kurusıkı olmak üzere 2 tabanca ile ruhsatsız bir tüfek ele geçirdi. Silahlara el konulurken, aile fertlerinin ifadelerinin alınması için, Mahalledeki karakola götürüldü. Hanilci'nin kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak. İddiaya göre, Hanilci ruhsatsız silahı kurcalarken, ateş alması sonucu göğsünden vuruldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz