Lice'de son dakika kaza! Zırhlı araç ile sivil araç kazasında 5 kişi öldü, 5 yaralı

Diyarbakır Lice'ye bağlı Kayacık köyü civarında zırhlı araç ile karşı yönde seyreden bir hafif ticari aracın çarpışması sonucunda 5 sivil hayatını kaybederken, 5 polisin de yaralandığı öğrenildi. Geçtiğimiz gün de Diyarbakır'da benzer bir kaza meydana gelmiş ve 2 kişinin öldüğü ve yaralıların olduğu kaydedilmişti.

Lice'de son dakika kaza! Zırhlı araç ile sivil araç kazasında 5 kişi öldü, 5 yaralı

Diyarbakır Lice'ye bağlı Kayacık köyü civarında zırhlı araç ile karşı yönde seyreden bir hafif ticari aracın çarpışması sonucunda 5 sivil hayatını kaybederken, 5 polisin de yaralandığı öğrenildi. Geçtiğimiz gün de Diyarbakır'da benzer bir kaza meydana gelmiş ve 2 kişinin öldüğü ve yaralıların olduğu kaydedilmişti.

 Lice'ye bağlı Kayacık köyü mevkisinde zırhlı polis  aracı ile karşı yönden gelen sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen hafif ticari araç  çarpıştı. Kazada ticari araçta bulunan 5 kişi yaşamını yitirdi, 5 polis  yaralandı.Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

DÜN DE AYNI ACI YAŞANMIŞTI

Bölgedeki operasyonda görevli askerleri taşıyan zırhlı midibüs ile sivilleri taşıyan köy minibüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpışmış, kazada 2 kişi hayatını kaybetmişti.

HAYATInI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ AÇIKLANMADI

Kaynak: Diyarbakır Söz