Mesajını attı intihar etti!

Sur ilçesindeki Meşhur Mardin Kebap Evi'nin sahibinin oğlu İhsan Elhakan, "intihar ediyorum, gelin cenazemi alın" mesajını attı. Eve giden aile fertleri Elhakan'ı kanlar içerisinde ölü buldu.

Mesajını attı intihar etti!

Merkez Sur ilçesindeki Dört Ayaklı Minaenin yanında bulunan Mardin Kebap Evi Sahibi Ali Elhakan’ın oğlu işadamı İhsan Elhakan, intihara kalkıştı. "intihar ediyorum, gelin cenazemi alın" mesajını attıktan sonra kafasına tek el ateş ederek intihara kalkışan Elhakan ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre; olay önceki gece Bağlar ilçesi Zümrüt Kent evlerinde meydana geldi. İhsan Elhakan, belirlenemeyen bir nedenden dolayı bunalıma girdi. Eşine cep telefonundan intihar edeceğine dair mesaj atarak vasiyetini dile getiren Elhakan, mesajında, “Ben intihar ediyorum. Cenazem Zümrüt Evleri Bağlar’da, gelip alın.” dedi.

Atılan mesaj üzerine oay yerine giden aile fertleri, İhsan Elhakan’ı çimenlerin üzerinde kafasına tek el ateş edilmiş vaziyette kanlar içerisinde bulundu. Ağır yaralı olan Elhakan özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Yoğun bakım ünitesine alınan İhsan Elhakan, evli ve 3 çocuk babası. Elhakan, çevresinde sevilen bir kişilik olarak tanınıyordu. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz