Görüş Bildir

Metro'da kriz geçirdi!

AK Parti Diyarbakır Ergani Belediyesi meclis üyesi ve Erganispor eski Kulüp Başkanı Mehmet Cemal Dolu(53), Atatürk Havalimanı Metro İstasyonu'nda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Metro'da kriz geçirdi!

İstanbul'dan Diyarbakır'a gelmek üzere havaalına yetişmek üzere önceki gün saat 15.30 sıralarında metro istasyonunda metroya binmek için giden Mehmet Cemal Dolu, aniden rahatsızlanarak yere yığıldı.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, Dolu'nun kalp krizi geçirdiği teşhisini koydu. Dolu'ya yarım saat kalp masajı yapıldı. İlk müdahalenin ardından Cemal Dolu, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Dolu hayatını kaybetti.

CENAZE DİYARBAKIR'DA

Dolu'nun cenazesi dün uçakla Diyarbakır'a getirilerek, Ergani ilçesine götürüldü. Ergani halkının ve spor camiasının yansıra, AK Parti Teşkilatının katıldığı cenaze töreninde, Dolu Ergani mezarlığında toprağa verildi.

Ergani halkını yasa boğan Dolu'nun ani ölümü, Erganispor camiasını da üzdü. Erganispor yönetim kurulu adına açıklama yapan Kulüp Başkanı Ekrem Senvar "Dolu'nun ani ölümü bizleri büyük bir derin üzüntüye soktu. Başımız sağ olsun. Erganispor'a büyük emekleri geçen duayenimizdir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve spor camiamıza da başsağlığı diliyorum."

SÖZ AİLESİNDEN BAŞSAĞLIĞI

Kalp krizi sonucu vefat eden Dolu'ya Söz ailesi olarak, Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine de başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi