Milli İrade'nin yılsonu coşkusu

Kayapınar ilçesindeki Milli İrade Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Milli İrade'nin yılsonu coşkusu

Cegerxwin Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Erdaş, şube müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

MİLLİ İRADE LİSESİ

Etkinlikte ilk olarak eğitim ve öğretim yılı kapsamında öğrencilerce yapılan resmilerin sergilendiği serginin açılışı yapıldı.

Açılışın ardından konuşan Milli İrade Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Özmen, yılsonu etkinliğini düzenlemelerindeki amacın bilim, kültür ve diğer derslerin yanı sıra resim ve müzik alanında öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu ifade etti. Özmen’in konuşması sırasında tayinin başka bir kula çıktığını söylemesi öğrenciler ve veliler arasında duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Özmen’in konuşmasının ardından müzik öğretmeni Dilan Karakoyunlu şefliğindeki okul korsu tarafından Türkçe, Kürtçe, Ermenice, Lazca ve Boşnakça dillerindeki türküler seslendirildi. Öğrencilerin performansına zaman zaman konuklarda eşlik etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz