Muhtarlarla Buluştular!

İl Valisi Hüseyin Aksoy, merkez ilçelerdeki muhalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişarede bulundu.

Muhtarlarla Buluştular!

Ahmet DEMİR

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen programa Bağlar İlçe Kaymakamı Tolga Toğan, Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mustafa Kılıç, Sur İlçe Kaymakamı ve Sur Belediye Başkan Vekili Bilal Özkan, Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Mehmet Özel ve merkez ilçelerdeki bazı köy ile mahalle muhtarları katıldı.

MAHALLENİN SORUNLARI

Vali Aksoy, toplantıda muhtarlara şöyle seslendi; ‘Davetimize icabet edip geldiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız ve merkez ilçe kaymakam ve belediye başkanlarımızla birlikte zaman zaman bir araya geliyoruz. Muhtarlarımız seçimle gelen, vatandaşa en yakın noktada bulunan kişilerdir. Bu anlamda muhtarlarımızın faaliyetlerini önemsiyoruz.  Onların çalışmaları konusunda bizler de Valilik olarak Kaymakamlıklar olarak neler yapabiliriz, onları sizlere sunmak ve hep birlikte Diyarbakır’da artık huzuru, refahı daha iyi bir noktaya taşımak adına yürüteceğimiz çalışmaları ortaya koymak amacıyla toplantılarımızı yapacağız.’

Daha sonra muhtarların yaşadıkları sorunları ve taleplerini dinleyen Vali Aksoy ve Kaymakamlar, yaşanan sıkıntıların çözümü konusunda bütün kurum ve kuruluşların işbirliği içerisinde titizlikle çalışılacağını belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz