Görüş Bildir

Mutlu Kaya helikopter ile GATA'ya sevk edildi

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinden erkek arkadaşı tarafından uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya fizik tedavi ve psikolojik destek için Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ne gönderildi.

Mutlu Kaya helikopter ile GATA'ya sevk edildi

Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan, Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya, Diyarbakır'daki tedavisinin ardından fizik tedavi ve rehabilitasyon için Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevk edildi. Kaya, kendisini uğurlamaya gelen yakınlarına el sallayarak tebessüm etti. Kaya, tedavisinin 51. gününde Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden ambulansla alınarak, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki helikopter pistine getirildi.

SAĞLIK EKİPLERİ SEDYE İLE HELİKOPTERE TAŞIDI

Burada sağlık ekiplerinin kontrolünde sedye ile ambulans helikoptere taşınan Kaya, kendisini uğurlamaya gelen yakınlarına el sallayarak tebessüm etti. Kaya'nın yolculuk öncesinde gözyaşı döktüğü görüldü. Ağabeyi Muhammed Kaya ve yakınları tarafından uğurlanan Kaya'nın annesi ve babasının da uçakla Ankara'ya gittiği bildirildi.

SİBEL CAN AÇIKLAMA YAPTI

Mutlu Kaya, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde İstanbul'da katılacağı televizyon programı öncesi evinde prova yaparken 18 Mayıs Pazartesi gecesi başından silahla vurularak ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili Kaya'nın eski erkek arkadaşı olduğu belirtilen Veysi Ercan tutuklanmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi