Nine serbest kızı tutuklandı

DİYARBAKIR’dan geldiği Bursa'da polis ekipleri tarafından durdulan otomobilde yapılan aramada, belinde kuşağa sarılı metamfetamin bulunan 82 yaşındaki kadın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çamaşırında uyuşturucu ele geçen 18 yaşındaki kız ile araçtaki 2 erkek ise tutuklandı.

Nine serbest kızı tutuklandı

İhbarı değerlendiren İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Diyarbakır’dan Bursa’ya gelen içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobilde uyuştucu bulunduğu bilgisine ulaştı. Takibe alınan araç ilçe girişinde durduruldu. Otomobilde yapılan aramada çamurluk kısmında bir miktar metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan 82 yaşındaki S. Beyhan'ın belindeki kuşağa sarılı, 18 yaşındaki S. Gümüş'ün ise üzerindeki çamaşırında bir miktar metamfetamin daha bulundu.

Toplam 2 kiloğram ağırlığında ve piyasa değeri yaklaşık 600 bin lira olan uyuştucuya el koyan polis, gözaltına aldığı 2'si kadın 4 şüpheliyi emniyet müdürülğüne götürdü. Burada sorgulamaları yapılan şüpheliler 'Uyuştucu ticareti yapmak' suçundan adliyeye çıkartıldı. Yaşlı kadın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 29 yaşındaki A. Beyhan, 25 yaşındaki B. Geter ile S. Gümüş tutuklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz