Ölenlerin kimlikleri belirlendi

Zırhlı polis aracının çartığı özel araçta hayatını kaybeden 5 kişinin kimliği belirlendi. Demirbaş, Dağtaş ve Öner ailesine mensup kişiler için taziye kurulurken, Vali Aksoy, Başsavcı ile İl Emniyet Müdürü taziye ziyaretinde bulundu.

Ölenlerin kimlikleri belirlendi

Lice-Diyarbakır karayolunda önceki gün, meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişinin kimlikleri belirlenirken, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, hayatını kaybedenlerin ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

Önceki gün, Lice istikametinden Diyarbakır'a gelirken Güçlü Köyü yol ayırımında polisleri taşıyan zırhlı araç'ın özel otomobile çarpması sonucu hayatını kaybeden 5 sivilin kimliği belirlendi. Seyit Dağtaş, Abdulhamit Dağtaş, Mevlut Dağtaş, Zeynep Demirbaş ve Mahmut Öner yaşamını yitiren kişiler olduğu bildirildi. Kazada yaralanan 5 polisin ise Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesinde tedavileri sürüyor.

VALİ TAZİYE ZİYARETİNDE

Buarada, Valilik'ten yapılan açıklamaya göre, Vali Hüseyin Aksoy beraberindeki Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre ve İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile ilk olarak Şaklat köyü taziye evini ziyaret etti. Aksoy, daha sonra Liceliler taziye evine geçerek, aynı kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi.  Konunun incelenmesi için İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş istendi. İKi olay cumhuriyet başsavcılığının yürütüğü soruşturma dışında, idari yönde de soruşturulmuş olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz