Görüş Bildir

Vatan uğruna Şehit olanlar iftar açtı

Okullar bölgesinde konaklayan güvenlik güçleri onbir ayın sultanı ramazanın ilk iftarını yaptı. Orucun açılmasıyla, dualar edildi.

Vatan uğruna Şehit olanlar iftar açtı

Şırnak'ta PKK'lı teröristlere yönelik operasyonun sona ermesinin ardından kent merkezinde çalışmalarını sürdüren operasyon timleri ilk iftarı yaptı.

Kentte teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların, barikatların ve tuzaklanan patlayıcıların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan operasyonun 82'nci gününde tamamlanmasının ardından güvenlik güçlerinin arama tarama faaliyetleri sürüyor.

505 teröristin etkisiz hale getirildiği, 238 barikatın kaldırıldığı, bin 566 el yapımı patlayıcı imha edildiği müşterek operasyonun sona ermesi ile kentin vatandaşların yaşamına uygun hale getirilmesi için asker ve polis ekipleri teröristlerce tuzaklanan patlayıcıları tespit ederek, imha etmeye devam ediyor.

Teröristlerin yoğun olarak faaliyet gösterdiği mahallelerde güvenlik önlemleri üst düzeyde tutulurken, operasyon timleri ramazanın ilk gününde sıcak havaya rağmen çalışmalarını sürdürdü. Okullar bölgesinde konaklayan güvenlik güçleri onbir ayın sultanı ramazanın ilk iftarını yaptı. Orucun açılmasıyla, dualar edildi.

 Sevdikleriyle telefonda hasret gidererek, ramazanın hayırlı olması dileğinde bulunan güvenlik güçleri daha sonra teravih namazında birlikte saf tuttu.

Kaynak: AJANSLAR

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi