Ramazan eğlencesinin adresi Forum Diyarbakır!

Forum Diyarbakır, Ramazan ayı boyunca düzenleyeceği etkinliklerle ünlü sanatçıları ağırlayacak, birbirinden keyifli etkinlikler Diyarbakırlıların Ramazan akşamlarına renk katacak.

Ramazan eğlencesinin adresi Forum Diyarbakır!

Forum Diyarbakır, Ramazan boyunca sürecek Açıkhava sinemasından Semazen gösterisine, çocuklar için boyama duvarından ipli kukla oyunlarına, Dicle Üniversitesi’nin özel sahne performansından ödüllü geleneksel yarışmalara kadar her yaşa hitap edecek bir programla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Sinan Akçıl ve Yavuz Seçkin Diyarbakırlı hayranlarıyla buluşuyor!

Forum Diyarbakır, Ramazan programı kapsamında ünlü komedyen Yavuz Seçkin’i sevenleriyle bir araya getirecek. 04 Temmuz Cumartesi günü saat 21.30’da sahne alacak olan Seçkin, birbirinden eğlenceli şovlarıyla konuklara keyifli bir akşam yaşatacak ve performansı sonrası hayranlarına imza dağıtacak.

18 Temmuz Cumartesi akşamı bayramın keyfi Forum Diyarbakır’da çıkacak! Yakışıklı şarkıcı Sinan Akçıl saat 19.00’da Forum Diyarbakır ziyaretçileri ile buluşarak en sevilen şarkılarını Diyarbakırlılar için seslendirecek. Keyifli bir Ramazan akşamında Akçıl hayranlarına imza dağıtarak onlarla fotoğraf çektirecek.

7’den 70’e herkes için keyifli etkinlikler

Ramazan etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik programlar da hazırlayan Forum Diyarbakır, 4-12 Temmuz tarihleri arasında çocukların resim yapmaları için alışveriş merkezine dev bir boyama duvarı kurarken, 10 ve 11 Temmuz günlerinde gerçekleşecek kukla gösterileriyle eski Ramazan eğlencelerini yaşatacaklar.

17 Temmuz Cuma gününe kadar belirli tarihlerde gerçekleşecek Açıkhava sinema gösterimleriyle Diyarbakır’da bir imza atan Forum Diyarbakır, 6 ve 9 Temmuz’da Semazen gösterisine ve 19 Temmuz Pazar günü Dicle Üniversitesi Sahne Performansı’na ev sahipliği yapacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz