Görüş Bildir

Silvan'da Belediye araçları "araç takip sistemi" ile izlenecek

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) gereğince Silvan'a Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Adem Çelik, sahada faaliyet yürüten araçların denetlenmesini sağlamak amacıyla araçlara araç takip sistemi kurulduğunu söyledi.

Silvan'da Belediye araçları

DİYARBAKIR - Silvan Belediyesi harita üzerinde sahada faaliyet yürüten araçların izlenmesi için "araç takip sistemi" kurdu.

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) gereğince Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Adem Çelik, sahada faaliyet yürüten araçların denetlenmesini sağlamak amacıyla araçlara araç takip sistemi kurulduğunu söyledi.

Belediyeye ait tüm araçları amaçları doğrultusunda ilçeye daha iyi hizmet yapması için bu sistemi kurduklarını bildiren Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Harita üzerinde sahada faaliyet yürüten araçların izlenmesini, denetlenmesini, verimliliğini, takibini hangi şoför tarafından kullanıldığını detaylı raporlama yapan sistemi oluşturduk. Bu sistemle sahada ki verimliliği artırarak beraberinde yakıtında israf edilmesinin önüne geçilecektir."

Kaynak: Anadolu Ajansı

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi