Görüş Bildir

SON DAKİKA! Diyarbakır havalimanına roketatarlı saldırı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki havalimanına yapılan roketatarlı saldırıda ölü ve yaralı olmazken havalimanı uçuşlara kapatıldı. Saldırının havalimanı VİP bölümündeki polis kontrol noktasına yapıldığı belirtildi.

SON DAKİKA! Diyarbakır havalimanına roketatarlı saldırı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki havalimanına yapılan 4 adet roketatarlı saldırı sonrasında havalimanı uçuşlara kapatıldı. Roketli saldırının çevre yolu üzerinden yapıldığı belirtildi.

Diyarbakır Bağlar İlçesi'nde bulunan havalimanına çevre yolu tarafından 4 adet roketatar atıldı. Saldırıda, yaralananlar olduğu bildirildi. Ambulanslar olay yerine sevk edilirken havalimanı uçuşlara kapatıldı. Güvenlik güçleri yolcuları ve personeli terminal içine aldı.

DHA'nın bildirdiğine göre ise Havalimanı'nda polis kontrol noktasına PKK'lı teröristler roketatarlı saldırı düzenledi. Saldırıda ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadı.

Diyarbakır Havalimanı VİP bölümündeki polis kontrol noktasına PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Atılan 4 roket mermisi, boş araziye düştü. Teröristlerin roketatarlı saldırısı sonrası polislerin anında karşılık vermesiyle kısa süreli bir çatışma yaşandığı ve kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede helikopter destekli arama çalışmalarının başladığı açıklandı.

Bu arada, havalimanında bulunan yolcular ile personel terminal içine alındı. Geçici olarak havalimanı uçuşlara kapatıldı.

Kaynak: AJANSLAR

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi