Görüş Bildir

SON DAKİKA! Diyarbakır’da şiddetli patlama

Diyarbakır’da saat 23:50 sıralarında şiddetli bir patlama sesi duyuldu. Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde hemen herkes tarafından hissedilen patlama sesinin neden kaynaklandığı kesinlik kazanmazken, Gaziler semtinde oturan vatandaşlar, Polatlar civarında ses bombası atıldığını aktardı. Saat 00:35 sıralarında ikinci bir patlama daha oldu.

SON DAKİKA! Diyarbakır’da şiddetli patlama

Diyarbakır’da saat 23:50 sıralarında şiddetli bir patlama sesi duyuldu. Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde hemen herkes tarafından hissedilen patlamanın Gaziler'den Polatlar kavşağına giden yolda ses bombasından kaynaklandığı belirtildi. Atılan ses bombası sonucu ölü ya da yaralı bulunmadığı yerel kaynaklar tarafından bildirildi.

Diyarbakır’da saat 23:50 sıralarında büyük bir patlama sesi duyuldu. Diyarbakır’ın özellikle Kayapınar ilçesindeki vatandaşlar tarafından hissedilen patlama sesinin ses bombasından kaynaklandığı aktarıldı. Patlama sonucu ölü ve yaralının olmadığı da belirtilirken bomba atılan caddede polis ekiplerinin devriye görevi yaptığı öğrenildi.

Diyarbakır’da gece yaşanan patlama sesinden sonra herhangi bir polis ve ambulans hareketliliği gözlemlenmediği de dikkat çekerken, patlamayla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmazken saat 00:35 sıralarında ikinci bir patlama daha meydana geldi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi