Görüş Bildir

Soyuldular!

Soyuldular!

Soyuldular!

DİYARBAKIR- Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi maçında inanılmaz hırsızlık olayı. Seyrantepe Spor Tesisleri’inde oynanan Sanayi Sitesispor-Çınar Belediyespor maçında soyunma odalarına giren hırsızlar futbolcu ve teknik adamlara ait cep telefonları,para,kredi kartları , değerli eşyalar ile spor malzemelerini  alarak kayıplara karıştı.

FUTBOLCULARI ÇARPTILAR

Hırsızların maç oynanırken kapıları açarak içeri girdiği belirtilirken, özel güvenlik görevlileri olduğu halde bu olayın yaşanması kafaları karıştırdı. İki takımın şikayeti üzerine tutanak tutan polis, soruşturma başlattı. Sanayi Sitesispor teknik sorumlusu Aytekin Yıldırım,ilk defa böyle bir olay yaşadıklarını belirterek, sahanın güvenliğinden sorumlu olanlara tepki gösterdi.

‘KİME GÜVENECEĞİZ?’

Yıldırım,”Maç oynanırken soyunma odamız soyulmuş. Kapıyı fazla zorlamadan içeri girmişler. Maçtan sonra soyunma odasına geldiğimizde şok olduk. Para,değerli eşya ve elbiseler dahil her şeyimiz çalınmış. Buranın güvenliğinden sorumlu olanlar var. Onlara güvenmeyeceksek kime güveneceğiz?. Böyle olayları önlemek ve hırsızlık yapanları tespit etmek bizim mi yoksa onların mı işi?. Spor tesisinde bunlar olur mu?. Polis tutanak tuttu. Bizi çalınan eşyalarımız kadar buranın güvensiz oluşu üzdü. Kimin yaptığını bilmiyoruz.Bizim tepkimiz insanların ellerini kollarını sallayarak soyunma odasına girip hırsızlık yapmasıdır.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi