SP'den Söz'e ziyaret

Saadet Partisi Genel Merkez İdare Kurulu üyeleri Av. Bülent Kaya ve Mustafa Kupik ile Partinin Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan ve Bağlar İlçe Başkanı Kerem Demir Söz Gazetesini ziyaret etti. Ziyarette, SP üyeleri ile Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur, 16 Nisan'da yapılacak referandum'a dair görüş alış-verişinde bulundu.

SP'den Söz'e ziyaret

Tahir KARAKEÇİ/Muhammet YILDIZ

DİYARBAKIR- Saadet Partisi Genel Merkez İdare Kurulu üyeleri Av. Bülent Kaya ve Mustafa Kupik ile Partinin Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan ve Bağlar İlçe Başkanı Kerem Demir Diyarbakır Söz Gazetesini ziyaret etti.

BÜYÜKTİMUR'LA GÖRÜŞTÜLER

Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur'la bir araya gelen Saadet Parti Heyeti, referandum sürecini ve ülkenin gündemini değerlendirdi. Kaya, bu kapsamda tüm medya kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle bir araya geleceklerini ifade etti. Referandum sürecinde Halkın henüz neye Evet, neye Hayır diyeceğini bilmediğini belirten Kaya, bunu halka en iyi bir şekilde kendilerinin anlatacağını söyledi. Saadet Partisinin, Başkanlık sistemine karşı olmadığını, ancak maddelere ve paketin getirilme şekline karşı oldukları için, "hayır" dediklerini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz