Görüş Bildir

Su'da kesintiye gidilecek?

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, yarın vana değişimi çalışması nedeniyle, Bağlar ve Kayapınar ilçelerinin bazı mahallelerinde sabah 07.00-20.30 saatleri arasında zorunlu su kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Su'da kesintiye gidilecek?

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Kayapınar İlçesi Barış Mahallesi’nde Mezopotamya Bulvarı ile Sipan Caddesi’nin kesiştiği bölgede vana değişimi çalışması nedeniyle Kayapınar ve Bağlar ilçelerinin bazı mahallelerinde 24 saat süreyle zorunlu su kesintisi yapacak.

SUYUN KESİLECEĞİ SEMTLER

7 Mart 2018’de uygulanacak su kesintisinin sabah saat 07.00 başlayıp akşam 20.30’a kadar sürecek. Su kesintisinden Bağlar ilçesine bağlı Bağcılar, Yunus Emre ve Yeniköy mahalleleri ile Kayapınar ilçesine bağlı Barış, Arat, Peyas, Huzurevleri ve Mezopotamya mahalleleri etkilenecek.

DİSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada vana değişiminin zaruri olduğu, çalışmaların belirlenen süreden önce bitirilmesi için çaba harcanacağı vurgulandı. Açıklamada vatandaşların su kesintisine karşı önlem almaları çağrısı yapılarak, gösterilecek anlayıştan dolayı teşekkür edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi