Trafoda Cesed!

Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi'nde önceki akşam saatlerinde bir binaya ait özel trafoya giren Mehmet Salih Bingöl, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Trafoda Cesed!

Merkez Bağlar İlçesi Mevlana Halit Mahallesi Serin Apartmanı'na ait özel elektrik trafosuna akşam saatlerinde girdiği belirtilen Mehmet Salih Bingöl, elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi. Vücudunun büyük bölümünde yanık izleri olan Bingöl'ün cesedi, önceki akşam saatlerinde yoldan geçen vatandaşlar tarafından farkedildi.

ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI

Yoldan geçen bir bina sakini, hep kapalı olan trafo kapısının açık olduğunu ve açık olan bölümde yerde yatan bir kişiyi görünce durumu polise bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ekipleri ve Dicle Elektrik A.Ş. (DEDAŞ) görevlileri sevkedildi. DEDAŞ görevlilerinin elektriği kesmesinin ardından polis, trafo içerisinde güvenlik kontrolü yaptı. Daha sonra da 112 acil servis ekipleri ceset üzerinde inceleme yaptı.

CESET TRAFODAN ÇIKARILDI

Ardından polis olay yeri inceleme ekipleri, gerekli çalışmayı yaptıktan sonra, vücudunun büyük bölümünde yanık izleri olan ceset çıkarıldı.

ELDİVEN VE TEL MAKASI

Polis olay yeri inceleme ve sağlık ekipleri bölgede çalışmalarını yaparken, trafonun üst ve yan tarafında toplanan vatandaşlar, bir saat süren çalışmaları merakla izledi. Asayiş ve karakol ekiplerinin çabalarına rağmen bölgeden uzaklaşmayan vatandaşlar, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Mehmet Salih Bingöl'ün cesedi çıkarılana kadar bekledi.

Vücudunda önemli ölçüde yanık izleri olan Mehmet Salih Bingöl'ün cesedinin bulunduğu yerde eldiven ve tel makası olduğu öğrenildi. Bingöl'ün ölümü ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz