Turizm barış projesidir

Diyarbakır Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin 5 öğretmen ve 40 öğrencisi Turizm Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret etti.

Turizm barış projesidir

Baydemir, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yıldız ile birlikte konuklarını karanfille karşıladı. Ziyarette Okul Müdür Yardımcısı Aydın Çelik, Büyükşehir Belediyesi'nin stajer öğrenci kabul etmesini istedi. Çelik ayrıca Turizm Uygulama Oteli konusunda Baydemir'den destek talep etti. Baydemir de Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı bünyesine yılda 5 stajer öğrenci kabul edeceklerini söyledi. Turizm Uygulama Oteli konusunda da ricacı olmak üzere girişimde bulunacağını söyledi.

Baydemir, kendisini ziyaret eden Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine "Turizm barış projesidir, sizler de barış elçilerisiniz" dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİ

Büyükşehir Belediyesi Turizm Koordinatörü Metin Özçelik, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerine bir kent gezisi yaptırdı. Tarihi Sur içindeki cami, kilise gibi mekanları gezdiren Özçelik, öğretmen ve öğrencileri daha sonra On gözlü Köprü'ye götürüp bilgi verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz