Görüş Bildir

Vali Deniz'den Somali ve Suriyelilere kurban bağışı

Batman Valisi Deniz, Türk Kızılayı'nın başlattığı Kurban Bağışı Kampanyası kapsamında biri Somali'ye, diğeri Suriye'deki iç savaştan kaçarak Batman'a yerleşen Suriyelilere dağıtılmak üzere iki kurban bağışında bulundu.

Vali Deniz'den Somali ve Suriyelilere kurban bağışı

Batman Valisi Ahmet Deniz, Türk Kızılayı'nın başlattığı Kurban Bağışı Kampanyası kapsamında biri Somali'ye, diğeri Suriye'deki iç savaştan kaçarak Batman'a yerleşen Suriyelilere dağıtılmak üzere iki kurban bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Batman Şubesi Başkanı Ali Tezdiğ, Türk Kızılayı gönüllüleri ile Vali Deniz'i makamında ziyaret etti. Başkan Tezdiğ, Türk Kızılayı'nın başlattığı Kurban Bağış Kampanyası hakkında Vali Deniz'i bilgilendirdi.

Vali Deniz, biri Somali'ye, diğeri Suriye'deki iç savaştan kaçarak Batman'a yerleşen Suriyelilere dağıtılmak üzere iki kurban bağışında bulundu.

SURİYELİLERE KURBAN BAĞIŞI

Türkiye'nin büyük bir millet olduğunu ifade eden Deniz, büyük devlet ve millet olmanın gereği olarak gönül coğrafyalarında ihtiyaç sahibi olan her ülkeye destek olmaları gerektiğini belirtti.

Türk Kızılay'ının çalışmalarını takdirle karşıladıklarını vurgulayan Deniz, Kızılay'ın son yıllarda sadece Türkiye içinde değil dışında da gönül coğrafyalarında ihtiyaç sahibi olan her ülkeye bir şeyler yapmaya çalıştığını kaydetti.

Vali Deniz, şöyle konuştu:

"Bu çok önemli. Millet olarak mazlumların yanında yer aldık, almaya da devam ediyoruz. Bu bizim büyük millet olmamızın en büyük nedenlerinden biri. Gönüllere dokunmak çok çok önemli. Koskoca bir imparatorluğun üzerine kurulmuş bir cumhuriyetin temsilcisi bir ülkeyiz. İnşallah ihtiyaç sahibi olan ülkeler olsun, yurt içi yurt dışı ülkeler olsun Türk Kızılayı'nın hizmetleri devam edecek. Biz de elimizden gelinceye kadar destekleyeceğiz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi