Vicdansızlar!

Batman’ın Bahçelievler mahallesinde bir caminin avlusuna gece bırakılan 10 günlük erkek bebek, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yeni doğan ünitesinde bakıma alındı.

Vicdansızlar!

Batman'da 10 günlük bir erkek bebek, cami avlusuna bırakıldı. Gece yarısı Bahçelievler cami bahçesinden çocuk sesini duyan Bahçelievler Mahallesi'ndeki cami çevresinde oturan vatandaşlar, çanta içinde buldukları bebeği polise bildirdi. Camiye gelen polis, 3 kilo 600 gram ağırlığındaki erkek bebek, çocuk bezi, şampuan ve aşı kartının da bulunduğu çantayla caminin bahçesine bırakılan bebeği alarak Çocuk Hastalıkları Hastanesi Yeni Doğan Ünitesi'ndeki görevlilere teslim etti.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dilfuza Ağalıoğlu, cami avlusuna bırakılan bebeğin, yeni doğan ünitesinde bakıma aldıklarını söyledi. Bebeğin sağlık durumunun yerinde olduğunu da belirten Başhekim Ağalıoğlu, "Polis konuyla ilgili araştırma yapacak. Hastanemize sağlıklı getirilen bebeğin bakımı için ne gerekiyorsa yapıyoruz. 10 günlük bebeğin bakımlı olması da dikkat çekiyor" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz