Yaralı çocukların bagajda taşınması kameralara yansıdı

Adıyaman'nın Kahta ilçesinde bir kişi, otomobiliyle çarptığı 2 çocuğu, ambulansla alınacakları yere aracının bagajında götürdü.

Yaralı çocukların bagajda taşınması kameralara yansıdı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir sürücünün, otomobiliyle çarptığı 2 çocuğu, ambulansla alınacakları yere aracının bagajında taşıması, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Mustafa K. idaresindeki otomobil, Narince köyü yakınlarında, amca çocukları Hüseyin (14) ve Mustafa Orhan'a (13) çarptı.

Mustafa K, çocukları, ambulansın geleceği Narince köyüne kadar aracının bagajında götürdü. Çocuklar, burada ambulansa alınarak Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Çocuklardan Mustafa Orhan'ın durumunun iyiye gittiği, Hüseyin Orhan'ın ise yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Sürücünün, çocukları aracın bagajında taşıması, köydeki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde, Mustafa K'nin, bagaja aldığı çocukları, köyde esnafın yardımıyla buradan çıkarması yer alıyor.

Mustafa Orhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, arkalarından gelen aracın çarpması sonucu yaralandıklarını, sürücünün kendilerini ambulansa bagajda götürdüğünü anlattı.

Çocukların dedesi Mustafa Orhan da torunlarının kaza yaptığını duyunca hemen Kahta Devlet Hastanesine geldiklerini belirterek, "Hepimiz kaza yapabiliriz fakat bugüne kadar yaralıların bagajda taşındığını görmedik. Şikayetçi olacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz