Yeni Güzergah!

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), 31 Temmuz Pazar günü İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek miting dolayısıyla toplu taşıma araçlarının kullanacağı alternatif güzergahları açıkladı.

Yeni Güzergah!

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), 31 Temmuz Pazar günü 15.00-18.00 saatleri arasında İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek “Darbelere Hayır Demokrasi Hemen Şimdi” konulu miting münasebetiyle toplu taşımanın kullanacağı alternatif güzergahlara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada kapalı olan yollar yerine belirlenen alternatif yollar şöyle sıralandı:

YENİ GÜZERGAHLAR

Balıkçılarbaşı istikametinden gelen minibüsler: Eski Hal’den sonra Ali Emiri Caddesi-Hintli Baba Caddesi-Ekinciler Caddesi’nden sonra mevcut güzergahlarının kullanılması.

Dönüş:Bağlar istikametinden gelen Bağlar Dörtyol-Nüket Coşkun Caddesi-Sunay Caddesi-Yaşar Kemal (Ekinciler) Caddesi-Hintli Baba Caddesi-Ali Emiri Caddesi’nden sağa dönüş-Eski Hal.

Dağkapı-Ofis-Şehitlik istikametine gelen minibüsler:Ofis Alt Geçit-Cemiloğlu Caddesi-Alipınar Kavşağı’ndan sonra mevcut güzergahlarının kullanılması.

Dönüş:Alipınar Kavşağı-Cemiloğlu Caddesi-Turgut Özal Bulvarı-sola dönüş-Oryıl Kavşağı-Sunay Caddesi-Yaşar Kemal (Ekinciler) Caddesi’nden sonra mevcut güzergahlarının kullanılması.

HALK OTOBÜSLERİ

Özel Halk Otobüsleri: B1 güzergahında çalışan araçlar Ofis Alt Geçit-Cemiloğlu Caddesi-Alipınar Kavşağı’ndan sonra mevcut güzergahların kullanılması.

Dönüş: Aynı güzergah

Belediye Otobüsleri: AZ ve CE2 güzergahında çalışan araçlar Ofis Alt Geçit-Cemiloğlu Caddesi-Alipınar Kavşağı’ndan sonra mevcut güzergahlarının kullanılması.

P1 güzergahında çalışan araçlar DSİ Kavşağı’ndan sola dönüş-Şehitlik-Et Balık Kurumu önü-Şehitlik Kavşağı’ndan sonra mevcut güzergahlarının kullanılması.

Dönüş: Aynı güzergah.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler