Görüş Bildir

Yeni taşındığı evinde öldü!

Bağlar'daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Zeynep Sevinçer'in, oturduğu eve 15 gün önce taşındığı öğrenildi

Yeni taşındığı evinde öldü!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, terör örgütü tarafından yapılan saldırıda hayatını kaybeden iki çocuk annesi Zeynep Sevinçer'in, terör kurbanı olduğu eve 15 gün önce taşındığı öğrenildi.

EVİNE YENİ TAŞINMIŞTI

Merkez Bağlar ilçesi Aydın Arslan Bulvarı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına yakın bir noktada, bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında hayatını kaybedenlerden iki çocuk annesi Sevinçer'in cenazesi, yakınları tarafından Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi morgundan alındı. Gelini için morg önünde bekleyen Abdusselam Sevinçer, 2 çocuk annesi gelini ile oğlunun 15 gün önce yeni evlerine taşındığını söyledi.

PKK’nın gerçekleştirdiği saldırıda gelinini kaybettiği için çok üzgün olduğunu belirten Sevinçer, "Çocuklarım 15 gün önce bu eve taşındılar. Dün gece onunla beraber oturduk. Onları sık sık 'evin orta odasında yatın, ne olur ne olmaz' diye uyarırdım. Kendileri 'tamam' dedi.” ifadelerini kullandı.

KANEPE ONLARI KURTARDI

Torunlarının kendilerine siper görevi gören kanepe sayesinde kurtulduğunu anlatan Sevinçer, "Sabah patlama sesi duyunca ben oraya koştum. Bebeği ve diğer çocuğu odada kanepenin yanında buldum. Gelinimi aradım, bulamadım. Daha sonra tekrar aradım onu mutfakta buldum. Vefat etmişti." dedi.

Sevinçer, havalimanında özel güvenlikçi olarak çalışan oğlunun patlamadan önce evden ayrılarak işe gittiğini belirtti. Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütüne tepki göstererek, kaybettiği gelinini öz kızından daha çok sevdiğini ifade eden Sevinçer, "İçim sızlıyor. Üç aylık bebeği ve üç yaşındaki oğlu yetim kaldı. Ben bunu yapanlardan davacıyım" dedi. Sevinçer'in cenazesinin Bağlar ilçesi Yeniköy Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi