Görüş Bildir

Yenişehir Arandı!

Yenişehir ilçesinde yaklaşık 400 polisin katılımıyla terör, asayiş ve narkotik suçlarından aranan şüphelilere yönelik operasyon yapılıyor

Yenişehir Arandı!

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde özel harekat polisleri ile terör, narkotik, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele birimlerinden yaklaşık 400 polis katılıyor. Benusen Mahallesi'nde 41 adrese yönelik eş zamanlı yürütülen ve helikopterle de takip edilen çalışmalarda gözaltına alınanlar olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin operasyon kapsamındaki çalışmaları sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, merkez Yenişehir İlçesi'nde terör, asayiş ve narkotik suçlarından aranan kişilere yönelik helikopter destekli özel harekat timlerinin de katıldığı eş zamanlı operasyon düzenledi.  400 polis ile  41 ayrı noktaya şafak vakti başlatılan ve devam eden operasyonlarda 12 kişi gözaltına alındı.

SAVCILIK TALİMATIYLA

Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Emniyet Müdürlüğü Terör Asayiş ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez Yenişehir İlçesi'nde sabah saat 05.00'te eş zamanlı operasyon başlattı. Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyonda, 80 ayrı ekipten oluşan 400 polis görev aldı.

YENİŞEHİR DİDİK DİKİK

Havadan polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda, önceden belirlenen Benusen Mahallesi'nde 41 adrese yönelik eş zamanlı baskın düzenlendi. Cadde ve köşe başlarında özel harekat timlerinin güvenlik önlemi aldığı operasyonda terör, asayiş ve narkotik suçlarından aranan 13 kişi gözlatına alınırken, operasyonlar sürüyor.

EROİN OPERASYONU

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri aldıkları ihbar üzerine  6 Temmuz günü saat 17.45 sıralarında İstasyon Mahallesi Terminal Caddesi üzerinde şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Araçta uyuşturucu operasyonları için eğitilen polis köpeği 'Rexo' ile yapılan aramada, gizli bölmelerinde  120 paket halinde toplam 61 kilo 220 gram eroin ele geçirdi. Olayla ilgili araç sahibi F.P., gözaltına alınırken, soruşturmanın çok yönlü devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi