Yeşilay’dan Uyuşturucu İle Mücadele Standı

Yeşilay Cemiyeti Diyarbakır Şubesi tarafından Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla uyuşturucuyla mücadelede farkındalık standı açıldı.

Yeşilay’dan Uyuşturucu İle Mücadele Standı

Standın açılışına Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Cebrail Sınır, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı İnci Sobi, psikolog Berçem Eroğlu, sosyal hizmet uzmanı Sabahattin Aksakal, Yeşilay Başkan Yardımcısı Yahya Öger, çok sayıda hasta yakını ve hastane personeli katıldı.

Program çerçevesinde Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ndeki hasta yakınları ve personele uyuşturucunun zararları konusunda bilgi verilerek, Yeşilay Diyarbakır Şubesi tarafından çeşitli broşürler dağıtıldı.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE

Konu ile ilgili açıklama yapan Yeşilay Şube Başkan Yardımcısı Yahya Öger, 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü sebebi ile birçok etkinlik yaptıklarını belirterek, daha temiz bir gelecek için çabaladıklarını ifade etti. Öger, "26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla, gün içinde çeşitli etkinler yaptık, şu anda da Selahaddin Eyyubi hastanemizde standımızın açılışını yaptık, bu mücadeleyi aşırı önemsediğimiz için insanlara ulaşabildiğimiz her yerde farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Amacımız daha temiz bir gelecek için bağımlılıklardan uzak bir nesil yetiştirmektir. Stant için emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

Program çeşitli broşür ve tanıtım materyallerinin dağıtılmasıyla sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz