Görüş Bildir

Yoksul ailelere yardım

AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Birim Başkanı Necla Uysan ve Yönetim Kurulu üyeleri, merkez Bağlar ilçesinde yoksul ailelere gıda ve oyuncak yardımında bulundu.

Yoksul ailelere yardım

Uysan, ihtiyaç sahiplerine her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ulaşmaya çalışacaklarını ve AK Parti’nin başarısının en önemli anahtarının sosyal yardımlar olduğu söyledi.

YOKSUL AİLELERE

Mağdur ailelere ulaşmanın kendilerinin en asli görevleri olduğunu ifade eden Uysan, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi vatandaşımız bizim ayağımıza değil, biz onların ayağına gideceğiz. Diyarbakır da bizim yolumuzu gözleyen ve ihtiyaç sahibi olan insanımız var. Özellikle ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ediyoruz ve yüz yüze sorunlarına ortak oluyoruz. Dar gelirli ve mağdur durumdaki insanlarımıza destek vermeyi bir görev sayıyoruz. Onların yalnız olmadıklarını bizimde onların yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz bundan sonraki süreçte de onların yanında olamaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi