Görüş Bildir

Erdoğan'dan ABD'yi çıldırtacak S-400 açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Rize'deki il başkanlığı kongresinde S-400'le ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Erdoğan'dan ABD'yi çıldırtacak S-400 açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: Suriye'den ülkemize yönelik tehditlerin zirveye çıktığı bir dönemde füze savunma sistemlerini geri çekerek Türkiye'ye yönelik bir saldırı durumunda harekete geçilmeyebileceği intibasını veren NATO'nun güvenirliği, tüm üye ülkeler nezdinde sorgulanır hale gelmiştir. Biz kendi güvenliğimizi sağlamak için Rusya'dan S400 hava savunma sistemleri almaya kalktığımızda, ittifakın önde gelen kimi ülkeleri tarafından ortaya konan tepki de bu çarpıklığı teyit eder mahiyettedir.

BİZ S - 400'LERİ ALDIK BİTTİ O İŞ

 Biz kendimizi savunmak için S- 400 almaya kalktığımızda kimileri tarafından ortaya konulan tepki de bu çarpıklıktandır. Başkalarına ses çıkarmayanlar nasıl oluyor da Türkiye'ye ses çıkarıyorlar. İş Türkiye'ye gelince farklı tavır sergiliyor. Kusura bakmasınlar Türkiye birilerine sorarak karar vermeyecek, milleti ile konuşarak karar verecektir. Bunlar Kıbrıs Barış Harekatında ve terörle mücadele döneminde kime ne kadar güvenebileceğimizi gördük. Bu kuru bir özürle üzeri örtülebilecek bir şey değildir. Biz S400'leri zaten aldık, iş bitti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi