Görüş Bildir

Sokak ve mahalleler boşaltıldı! ABD'de son dakika rehine krizi

ABD'de son dakika silahlı saldırı gerginliği yaşandı. ABD Charleston eyaletinde bulunan bazı sokak ve mahalleler, silahlı saldırganın olduğu ihtimali üzerine kapatıldı. Bir restoran çalışanı olduğu iddia edilen şahsın, restorandaki aşçıbaşını vurduğu ve müşterileri rehin aldığı bildirildi.

Sokak ve mahalleler boşaltıldı! ABD'de son dakika rehine krizi

ABD'de son dakika silahlı saldırı gerginliği yaşandı. ABD Charleston eyaletinde bulunan bazı sokak ve mahalleler, silahlı saldırganın olduğu ihtimali üzerine kapatıldı. Bir restoran çalışanı olduğu iddia edilen şahsın, restorandaki aşçıbaşını vurduğu ve müşterileri rehin aldığı bildirildi.

Yerel medyadaki haberlere göre Güney Carolina'nın Charleston kentinde  polis silahlı saldırı ihbarı üzerine bazı sokakları kapatarak çevredekileri  tahliye etti.

İlerleyen saatlerde saldırının detayları da netleşmeye başladı. Saldırganın sorunlu bir personel olduğu, çalıştığı restorandaki aşçıbaşını vurduğu ve müşterileri rehin aldığı öğrenildi.

Bulaşıkçı olduğu öğrenilen saldırganın silahla mutfaktan çıkarak, “Charleston’ın artık yeni bir kralı var” diye bağırdığı ifade edildi.

Olayın terör ya da nefret saldırısı olmadığı belirtilirken, bölgeye SWAT ekipleri sevk edildi.

Operasyon sonucu saldırgan yaralı ele geçirildi.

Aşçının ise hayatını kaybettiği açıklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir