Üniversiteli kızın tek derdi selfie çekmekti, ama canından oldu!

Yine selfie yine ölüm. Moskova’da arkadaşlarıyla birlikte özçekim yapmak isteyen genç kızın 15 metre yükseklikteki köprüden düşerek yaşamını yitirdi. Daha önce de Romanya'da bir kız, park halindeki bir trenin üzerinde selfie çekmeye çalışırken elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. İşte ayrıntılar…

Üniversiteli kızın tek derdi selfie çekmekti, ama canından oldu!

DHA'nın haberine göre; Üniversiteden yeni mezun olduğu öğrenilen genç Rus, Cuma gece saatlerinde Moskova’nın merkezinde arkadaşlarıyla birlikte bir hatıra fotoğrafı çekmek istedi.

Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda; Moscow Uluslararası Ticaret Merkezi'nde bulunan gökdelenlerle güzel bir görüntü oluşturmak için kavşağa çıkan genç kız, sağlam olmayan korkuluklara yaslandı ve dengesini kaybedip tam 15 metre yükseklikten düştü. Talihsiz genç kızın aldığı yaralar neticesinde olay yerinde yaşamını yitirdiği belirtildi.

18 ARKADAŞININ İFADESİ                                    

Rus güvenlik güçleri, kaza sırasında olay yerinde bulunan kızın 18 sınıf arkadaşının da ifadelerine başvurdu. Daha önce de Romanya'da bir kız, park halindeki bir trenin üzerinde selfie çekmeye çalışırken elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz