Görüş Bildir

Akrobasi gösterisi

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, dezavantajlı öğrenciler için akrobasi gösterisi etkinliği gerçekleştirdi.

Akrobasi gösterisi

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, kentteki dezavantajlı öğrenciler için akrobasi gösterisi etkinliği düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde dezavantajlı öğrencileri sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında yaklaşık 500 ilköğretim öğrencisi Mardin Artuklu Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen arena sirk gösterisini izledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vali Mustafa Yaman, yaptığı yazılı açıklamada, tarihi kentte dezavantajlı öğrencileri kültür ve sosyal etkinliklere doyuracaklarını belirtti.

Her şeyin marka şehir Mardin için olduğunu vurgulayan Yaman, belediyenin tüm imkanlarını hemşehrileri için kullandıklarını, göreve geldikleri ilk günden itibaren şehrin kültür ve sanat etkinlikleri alanında hak ettiği yere gelmesi için projelerini devreye soktuklarını bildirdi.

Dezavantajlı öğrenciler için akrobasi gösterisi

Öncelikleri arasında öğrenciler, kadınlar ve engelli vatandaşların bulunduğunu aktaran Yaman, öğrenci öncelik belediyecilik hizmetlerinde başarıyı yakaladıklarını kaydetti.

Belediye bünyesinde Giysi Yıkama Merkezi, Bilgi Evi, Gençlik Merkezi, Yaz Spor Okulları ve diğer kültür ve sanat etkinlikleri ile her zaman öğrencinin yanında yer alan bir belediyecilik anlayışıyla hizmetlere devam ettiklerini belirten Yaman, "Bu kapsamda ilköğretim öğrencilerimizi akrobasi gösterileriyle buluşturduk. Öğrencilerimiz bu gösterilerde gönüllerince eğlendi. Bu yönde etkinliklerimiz devam edecek." ifadelerini kullandı.

Öğretmen Hatice Demir ise öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerden dolayı belediyeye teşekkür etti.

Öğrencilerden Nazlı Sağer de etkinlikte çok eğlendiğini dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi