Görüş Bildir

Arkadaş dayanışması

MARDİN'in Midyat ilçesindeki Fahrettin Önen İlkokulu öğrencileri, engelli arkadaşlarına hediye almak için magnet satıyor.

Arkadaş dayanışması

Cumhuriyet Mahallesi'nde yaklaşık 500 öğrencisi bulunan Fahrettin Önen İlkokulu'nda eğitim gören 4'üncü sınıf öğrencileri, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle hayata geçirdikleri, 'Elimi tutsan engelimi unutsam' projesi kapsamında, engelli arkadaşlarına hediye almak için magnet satıyor. Okul idaresi ve öğretmenlerin destekleriyle bastırılan magnetler, görme engelli öğrenci İsmail Kavak ile Ahmet Aslan, Esmanur Aktaş, Damla Demir ve İremsu Cebe tarafından satılıyor.

MANGET SATIYORLAR

 Okul Müdürü Sevgi Oğuz, Müdür Yardımcısı Mustafa Deniz ve Rehber Öğretmen Yasemin Ay'ın eşlik ettiği öğrenciler, ilk olarak İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman'ı, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay'ı, ardından da Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü İnsan Kaynakları Bölümü Şefi Nurvet Küçükaslan'ı ziyaret etti. Ziyaretlerde sıcak bir ilgi ile karşılanan öğrenciler, kurum müdürleri eşliğinde odaları gezerek magnetlerin satışını yaptı. Kurum çalışanları magnet satın alıp kampanyaya destek verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi