Görüş Bildir

Aslan okulları denetledi

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Sur İlçesi Bağıvar Anaokulu, Bağıvar ÇPL, Bağıvar Mimar Sinan İlkokulu ve Bağıvar Ortaokulu’nu ziyaret edip öğrencilerle bir araya geldi.

Aslan okulları denetledi

İlk Olarak Bağıvar Anaokulu’na geçen İl Milli Eğitim Müdürü  Aslan, Okul Müdürü Rabia Demir ve okul idarecileri tarafından karşılandı. Okulun bölümlerinde incelemelerde bulunan Aslan, daha sonra miniklerle bir araya geldi. Aslan, çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla oyunlar oynadı.

Okulun bahçesinde bulunan Sur Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı halıcılık kursunu da gezen İl Müdürü Aslan, kurs hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra okuldan ayrıldı.

Aslan’ın ikinci durağı ise Sur İlçesi Bağıvar Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu. Okul Müdürü Refik Polat ve okul idarecileri tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Aslan, okul bahçesinde öğrencilerle sohbet ederek, taleplerini dinledi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan  Aslan, daha sonra öğretmenler odasına geçip, öğretmenler ile okul hakkında kapsamlı toplantı gerçekleştirdi. Bağıvar Mimar Sinan ilkokulu’nu ziyaret eden ve burada Okul Müdürü Erhan Akmermer ve Okul idarecilerinin yanı sıra öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Aslan, öğretmenlerle bir araya geldikten sonra sınıflarda öğrencilerle de görüşüp okuldan ayrıldı.

Aslan’ın okul ziyaretlerinin son durağı ise Sur İlçesi Bağıvar Ortaokulu oldu. Okul Müdürü Ümit Ateş tarafından karşılanan slan, okulda çeşitli incelemelerde bulunduktan sonra öğretmenler ve öğrencilerle görüşüp okuldan ayrıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi