Görüş Bildir

Aslan YGS'de şans deledi

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, 12 Mart 2017 Pazar Günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde bir mesaj yayınlayarak, sınava girecek tüm öğrencilere başarı diledi.

Aslan YGS'de şans deledi

Diyarbakır'da 12. sınıflarda öğrenim gören 19 bin 425 öğrenci, YGS sınavına katılacak.

ASLAN: “BU SINAV STRESE VE GERİLİME NEDEN OLMAMALIDIR”

YGS'nin eğitim hayatında öğrenciler için önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Aslan; “Bu sınav strese ve gerilime neden olmamalıdır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları YGS sınavında başarılı olacaklarına inanıyoruz. Öğrencilerimizin uzun çalışmaları sonunda yaşamlarını şekillendirmek için üniversiteyi kazanması, eğitimlerine mutlu olacakları bir yükseköğretim kurumunda devam etmesi en büyük dileğimizdir” dedi.

ASLAN: “SİZİ MUTLU EDECEK SONUCA, SİZ KARAR VERECEKSİNİZ”

Aslan mesajında, “Biliyorum ki sizler elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için hazırlandınız. Geriye kalan, başarının sizin elinizde olduğuna inanarak kendinize güvenmeniz ve sınava bu düşünce ile girmenizdir. Sınav esnasında ne kadar rahat olursanız, bilgi birikiminizi ve yorum gücünüzü daha rahat kullanırsınız. Başaracağınıza dair inancınızın, sınav sonuçlarıyla gerçekliğe dönüştüğünü göreceksiniz. Başarı, hak ettiğinizi düşündüğünüz değerdir. Başkalarının ölçüsü sizin başarınız olamaz. Bu sebeple sizi mutlu edecek sonuca, siz karar vereceksiniz. Bizler, size inanıyor ve güveniyoruz” diyerek öğrencilere başarılar diledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi