Görüş Bildir

Avcı'dan kitap!

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, Şanlıurfa'dan kendisine mektupla ulaşarak öğrenim gördükleri okulun kütüphanesi için talepte bulunan öğrencileri ziyaret ederek, beraberinde getirdiği 700 kitabı okulun kütüphanesine hediye etti.

Avcı'dan kitap!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Şanlıurfa'dan kendisine mektupla ulaşarak öğrenim gördükleri okulun kütüphanesi için kitap talebinde bulunan öğrencilere ziyarette bulundu.

Avcı, sabah saatlerinde beraberindekilerle GAP Havalimanına geldi. Burada Vali Güngör Azim Tuna ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından karşılanan Avcı, daha sonra merkez Karaköprü ilçesindeki Narlı İlkokuluna geçti.

MEKTUP ÜZERİNE KİTAP

Bir süre önce kendisine mektup yazarak kitap talebinde bulunan 3. sınıf öğrencileri Şevval Polat ile Fatma Zehra Yıldırım'ı ders gördükleri sınıfta ziyaret eden Avcı, onlarla bir süre sohbet etti.

Okuldaki diğer öğrenci ve öğretmenlerle de görüşen Avcı, bir öğrencinin yaşını sorması üzerine esprili bir şekilde, "En zor yerden sordun" diyerek gülümsedi. Sohbet ettiği öğrencilerden birinin ayakkabısını da bağlayan Avcı, kendisi için hazırlanan gösteriyi izledi.

Bakan Avcı'nın okul kütüphanesine 700 kitap hediye ettiği belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi