Görüş Bildir

Bağlar'ın eğitimi masaya yatırıldı!

Öğrencilerin eğitim, sağlık hizmetleri ve idari konularla ilgili sorunları ve alınacak tedbirler ilçedeki yöneticilerin katılımı ile düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda ele alındı.

Bağlar'ın eğitimi masaya yatırıldı!

Bağlar İlçesi’nde 9 Eylül Pazartesi günü start alacak 2019-2020 eğitim ve öğretim maratonu öncesinde öğrencilerin eğitim,sağlık hizmetleri ve idari konularla ilgili sorunları ve alınacak tedbirler ilçedeki yöneticilerin katılımı ile düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda ele alındı.

Toplantıya katılan Bağlar Belediye Başkanı    Beyoğlu, eğitim kurumlarına yönelik olarak yaz döneminde başlattıkları hizmetlerin eğitim ve öğretim sezonu başladıktan sonra artarak devam edeceğini söyledi.

İlçedeki Yöneticileri Buluşturan Toplantı

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi’nde 9 Eylül Pazartesi günü start alacak 2019-2020 eğitim ve öğretim maratonu öncesinde öğrencilerin eğitim,sağlık hizmetleri ve idari konularla ilgili sorunları ve alınacak tedbirler ilçedeki yöneticilerin katılımı ile düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda değerlendirilerek önemli kararlar alındı.

Toplantıya Bağlar Kaymakamı Nihat Karabiber,Bağlar  Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve ilçedeki kurum müdürleri katıldı. Toplantıya katılan kurum müdürleri sorunlarını ve bunların çözümü konusundaki görüşlerini dile getirdi.

Bağlar Belediyesi Eğitim Desteğine Devam Edecek

Okul müdürlerinin en fazla üzerinde durduğu konuların başında uyuşturucu tacirleri ve güvenlik sorunu geldi.

Toplantıya katılan müdürleri dikkatle dinleyen Bağlar Kaymakamı Nihat Karabiber ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,çocukların güvenli ve huzurlu koşullarda eğitim alması için gerekli tüm imkanların kullanılacağını dile getirdi.

Güvenlik birimleri,ilçede eğitimin huzurlu koşullarda yapılması için eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte okulların çevresinde güvenlik önlemlerini artıracak.

Kaymakam Nihat Karabiber,”Eğitimin sağlıklı koşullarda yapılabilmesi için güvenlikten sağlığa kadar her alanda gerekli özeni göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Bağlar Belediyesi Eğitim Desteğine Devam Edecek

Bağlar Belediyesi, yaz dönemi boyunca okulların bakımlarını ve çevre düzenlemelerini yaparak okul yöneticileri ve velilerin takdirini toplamıştı. Başkan Beyoğlu, eğitim kurumlarına yönelik hizmetlerin eğitim ve öğretim sezonu başladıktan sonra artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Beyoğlu,”Belediye olarak eğitim konusunda çok hassas bir tutumumuz var. Göreve gelir gelmez eğitim kurumlarının bakımlarını yapmaya başladık. Bunu sürekli hale getireceğiz. Bundan şüpheniz olmasın” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi