Görüş Bildir

Batman’da proje okulunun tanıtımı yapıldı

Batman TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, proje okulu oldu.

Batman’da proje okulunun tanıtımı yapıldı

Gültepe eğitim alanında bulunan okul bundan sonra Batman TP Fatıma Zehra Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak eğitim verecek.

Batman Gültepe Mahallesi’nde geçen yıl eğitim öğretim faaliyetine başlayan TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, özel statüsü bakımından proje okulları arasında adını yazdırmayı başardı. Lisenin tanıtımını yapmak amacıyla basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, bölge illeri arasında tek TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin proje okulu olmasından dolayı duydukları mutluluğu yaşadıklarını belirtti.

PROJE OKULU

400 öğrencisi bulunan lisenin yeni eğitim öğretim yılında kayıt yapacak 68 öğrencinin projeden yaralanacağını ifade eden Kurtalan, “Lisemiz ilk etapta yeni kayıt yaptıran 68 yeni öğrenciye projeden yararlanacak ve bu doğrultuda eğitim görecekler. Bu sayı her geçen yıl daha da atacaktır. Proje kapsamında sosyal bilimler ve fen lisesi statüsünde eğitim verilecek. Türkiye’de sayılı Batman’da tek İmam Hatip Fen Lisesi proje okulu TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin seçilmesi bizleri onurlandırdı.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi