Görüş Bildir

Bilgi paylaşımı

Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim elemanları Kiev’de 23-24 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Land management, cadastre and land conservation in Ukraine: current state, European perspectives" isimli uluslararası konferansa katıldı.

Bilgi paylaşımı

Mevlana programı kapsamında anlaşmalı olunan National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, Arazi Yönetimi Fakültesi’nin 20. Kuruluş yıldönümü nedeni ile düzenlenen konferansa Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Sema Başbağ, Prof. Dr. Tuba Biçer, Yrd. Doç. Dr. Neşe Üzen ve yüksek lisans öğrencileri Hilal Altunten ile Erhan Akalp davet edildi.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öner Çetin ve Yrd. Doç. Dr. Neşe Üzen’in ortak hazırladığı ve sözlü sunum olarak kabul edilen LAND USE AND ENVIRONMENTAL IMPACTS OF SOIL EROSION IN TURKEY isimli çalışma Prof. Dr. Öner Çetin’in katılamaması sebebi ile aynı bölümde çalışan öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Neşe Üzen tarafından sunuldu.

ULUSLARAASI BİLGİ TRAFİĞİ

Üzen, aynı zamanda fakültenin 4.sınıf öğrencilerine ve öğretim üyelerine Dicle Üniversitesini tanıtan sunumun yanı sıra Türkiye’de “Tarım ve Sulanan Alanlarda Arazi Kullanımı ve Islahı” ile ilgili farklı sunumlar yaptı.

Eğitim faaliyetlerinden sorumlu olan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serhii M. Kvash tarafından kurumlar arası işbirliğinin kurulmasına öncülük yapan Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öner Çetin’e hazırladıkları takdir belgesini Prof. Dr. Öner Çetin adına Yrd. Doç. Dr. Neşe Üzen teslim aldı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi