Görüş Bildir

Bismil'den TEOG 9 birinci çıktı!

Bismil ilçesinde, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında (TEOG) Türkiye birincisi 9 öğrenci çıktı.

Bismil'den TEOG  9 birinci çıktı!

Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın AK, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında (TEOG) Türkiye birincisi olan dokuz öğrenci ile bir araya geldi.

Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törene öğrenci velileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın AK; öncelikle Türkiye birincisi olan başarılı öğrencilerimizi tebrik etti.

9 ÖĞRENCİYLE BULUŞTU

Öğrencilere başarıların devam etmesi temennisinde bulunan Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, şöyle dedi; ‘’Siz değerli öğrencilerimizin elde etmiş olduğu bu büyük başarı bizleri sevindirmektedir. Bismil’de aynı zamanda bir eğitimci olarak eğitime gereken önemi vermekte,  bunun için bitmez tükenmez bir enerji, gayret ve emek sarf etmekteyiz. Sizlerin elde etmiş olduğu bu başarılar bu haklı yolda bizi daima daha ileriye götürecektir. Yeni ve kararlı adımlar atma yolunda bizlere güç vermektesiniz.

Sizler bizim geleceğimizsiniz, sizler sayesinde geleceğe güvenle bakmaktayız. İlçemizde bizlere bu sevinç ve gururu yaşatan öğrencilerimizi kutluyor, bu başarıda emeği geçen ailelerine ve öğretmenlerine de teşekkür ediyorum."

BİSMİL'İN GURURU

Ak, "Bismil için çok önemli bir başarıya imza attınız. Aynı zamanda Bismil’ inde gururu oldunuz. Sizler herkese nerede olursanız olun, hangi şartlarda yaşarsanız yaşayın sadece çalışma ile başarı elde edilebileceğini de gösterdiniz. dedi. Ayrıca Bismil ilçemiz TEOG-1 ortalamasına göre TEOG-2ortalması yaklaşık olarak %20 artmıştır. Bu başarıda DYK kurslarımızın etkisi büyük olmuştur. Bu kurslar sayesinde fırsat eşitliği sağlanmış olup etüt merkezlerine gidemeyen öğrencilerimizin özellikle köylerde okuyan öğrencilerimiz DYK kurslarına gelerek büyük bir başarı göstermişlerdir. DYK kurslarımızda öğrenci taşımasında bizlere destekleri olan İlçe Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkanı Turgay GÜLENÇ ve bu başarı da emekleri olan Okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve değerli öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, Türkiye birincisi olan dokuz başarılı öğrenciye çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi