Görüş Bildir

Burada Çay-Kahve Bedava!

Hani İlçe Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik, Kültür ve Sanat ve Kültür Merkezinde çocuklara, öğrencilere ve vatandaşlara yönelik açılan halk kütüphanesinde, kitap okuyan ya da ders çalışan herkese çay, kahve, su ve diğer içecekler ücretsiz sunuluyor.

Burada Çay-Kahve Bedava!

Hani Belediyesi tarafından hizmete açılan Necip Fazıl Kısakürek Gençlik, Kültür ve Sanat Merkezinde hizmet veren kütüphane, sessiz sakin konumu ve alışagelmişin dışında hizmetleriyle kısa sürede kitapseverlerin uğrak noktası oldu. Kütüphanede kitap okuyan ya da ders çalışan herkese çay, su, soğuk içecekler ve kahve ücretsiz servis ediliyor. Kütüphaneye, üniversite ve kurs sınavlarına hazırlanan öğrenciler kadar araştırma yapmak ve kitap okumak için de pek çok yetişkin bireyler geliyor. Her gün hizmet veren kütüphanede şu an 15 bin kitap bulunuyor.

Hani Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, “Yıl sonuna kadar Yahya Kemal Beyatlı kütüphanemize 25 bin kitap bulundurmayı hedefliyoruz. Necip Fazıl Kısakürek Gençlik, Kültür ve Sanat Merkezimizde bu kütüphanenin açılmasıyla birlikte kitap okumaya olan ilgi de arttı. Öğrencilerimizden gelen talepler doğrultusunda kütüphanemize farklı türde kitaplar da kazandıracağız" dedi.

“İLÇEMİZİN İLK KÜTÜPHANESİNİ KURDUK”

Başkan Yazıcı, ilçeye ilk kütüphaneyi kurmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek açıklamalarını şöyle sürdürdü.

"Toplumun bilgiye ihtiyacı var. Hani Belediyesi olarak ilçede çocuklarımızın öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın faydalanabileceği bir kütüphane olmadığı için kütüphane açmaya karar verdik. İnsanlara kütüphanelerin sıkıcı değil de eğlenceli yerler olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Gün boyu gelen ziyaretçilerimize her türlü içeceği ücretsiz olarak servis ediyoruz”.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi