Çocuklara “Dondurma bizden eğlenmek sizden” etkinliği

Artuklu Belediyesi, karne günü hediyesi olarak çocuklara yönelik “Dondurma bizden eğlenmek sizden” etkinliği düzenledi.

Çocuklara “Dondurma bizden eğlenmek sizden” etkinliği

Artuklu Belediyesi tarafından organize edilen Kültürel ve Sosyal Etkinlikler çalışmaları kapsamında çocuklara yönelik “Dondurma bizden eğlenmek sizden” etkinlileri düzenledi.

Palyaço, jonglör ve tahta bacaktan oluşan farklı oyunlarla desteklenen gösterilerin yapıldığı parklarda çocuklar bir yandan eğlenceli oyunları izledi, öte yandan da ikram edilen dondurmaların keyfini çıkardı.

Çocukları sevindirmenin, onları mutlu etmenin, herkesin başlıca görevi olduğunu kaydeden Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, Artuklu Belediyesi olarak, kadınlara ve gençlere yönelik yapılan hizmetlerin yanında özellikle de çocukları göz ardı etmemeye özen gösterdiklerini söyledi.

Yetişkinlere yönelik yapılan sosyal faaliyetleri çocuk dostu bir belediye olma hedefiyle Mübarek Ramazan ayı boyunca farklı etkinliklerle çocuklarla bir arada olmaya çalıştıklarını anlatan Başkan Öztürk, “Artuklu Belediyesi olarak; toplumumuzu oluşturan yaşlılarımızla, yetişkinlerimizle, kadınlarımızla ve gençlerimizle birlikte çocuklarımıza yönelik olarak da yaptığımız çalışmaları çok önemsiyoruz. Artuklu'da yaşayan her bireyin ama özellikle çocukluğunu doyasıya yaşamak isteyen çocuklarımızın mutlu olması bizim temel hedefimizdir. Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir parkta düzenlenen etkinliklerde hem ailelerimize ramazan ayının huzur iklimini yaşatmış olduk hem de çocuklarımıza özel pozitif bir ayrımcılık yapmış olduk. Mutlu çocuk, mutlu anne-baba ve ailedir. Mutlu aile mutlu bir toplum demektir. Ailelerimizin ve evlatlarımızın etkinliklerimizden çok yüksek enerji ve motivasyonla ayrılıyor olmalarını görmek kurum olarak maksadımızın da hâsıl olduğunu gösteriyordu bizlere. Çocuklarımızın ve ailelerinin sergilenen eğlenceli oyunlar eşliğinde dağıttığımız sınırsız dondurmalar eşliğinde serinleyip mutlu olmaları bizleri yeterince memnun etti.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz