Görüş Bildir

Çocuklara İtfaiyeyi Anlattı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Anlı, çocuklara itfaiyeyi anlattı

Çocuklara İtfaiyeyi Anlattı

M. Emin FİDAN

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, İtfaiye Haftası dolayısıyla Bağcılar’daki bir kreş ve bakım evinde çocuklara, itfaiyenin görevleri hakkında bilgilendirerek, çeşitli hediyeler dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Diyarbakır İtfaiyesi’nin kuruluşunun 91'inci yılı ve İtfaiye Haftası dolayısıyla Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi’ndeki Zarokistan (Çocuk merkezi) Gündüz Kreş ve Bakım Evi’nde bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Genel Sekreter Yardımcısı Rojda Balkaş Akyüz, İtfaiye Daire Başkanı Hakkı Bilici ve kreşteki çocuklar katıldı. Etkinlikte bazı çocuklar itfaiye kıyafetleri, bazı çocuklar ise 'Diyarbakır İtfaiyesi' yazılı tişörtleri giydi.

İtfaiye Daire Başkanı Hakkı Bilici, itfaiyenin görevleri konusunda çocukları bilgilendirerek, olası tehlikelere karşı itfaiyeye hangi telefon numarasıyla ulaşılabileceği bilgisini verdi. Bilici, çocuklardan arama yaparken itfaiye hatlarının gereksiz yere meşgul edilmemesini istedi. Büyükşehir Belediyesi Eş başkan Fırat Anlı ise, çocuklarla sohbet ederek, itfaiyenin görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verdi. Başkan Anlı, çocuklara çanta ve yap boz tahtası hediye ettikten sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi