Dost-Der’in Kitap Bağışları Sürüyor

Mardin Dost-Der tarafından 'Saklama Bağışla' sloganıyla başlatılan kitap toplanma kampanyası devam ederken toplanan kitaplar okullara dağıtılıyor.

Dost-Der’in Kitap Bağışları Sürüyor

Mardin'de yürüttüğü İslami faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Mardin Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dost-Der), okullara kütüphaneler kazandırmak amacıyla yaklaşık iki ay önce başlattığı kitap toplama kampanyasını devam ettiriyor. Eski kitapların onları okumayanlar için yeni olduğu düşüncesinden hareket edilen ve “Saklama Bağışla” sloganıyla başlatılan kitap toplanma kampanyası yoğun ilgi görürken toplanan kitaplar okullara dağıtılıyor.

KİTAP BAĞIŞLA

Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu, Said Nursi İmam Hatip Lisesi’ne yaptıkları kitap bağışlarından sonra şimdi de Ortaköy Çok Programlı Okulu, Ortaköy İmam Hatip Lisesi, Yaylı İlköğretim Okulu, Gökçe Lisesi ve Gökçe İmam Hatip Lisesi’ne yüzlerce kitap bağışında bulundu. Kampanya Koordinatörü Hüseyin Arasan, kampanya kapsamında toplanan kitapları okullara dağıtmaya devam edeceklerini söyledi. Arslan, kitap bağışında bulunmak isteyenlerin Türkiye'nin her yerinden “13 Mart Mahallesi Vali Ozan Caddesi Bereket İş Merkezi Kat: 1 No: 1” adresine kitap gönderebileceklerini aktardı.

Kaynak: Diyarbakır Söz