Görüş Bildir

Eğitime destek

Diyarbakır'ın Bismil Belediyesi, "Eğitimin Her Kademesine Destek" projesi kapsamında 12 kırsal mahallede prefabrik anaokulu oluşturuyor.

Eğitime destek

Görevlendirme yapılan Bismil Belediyesi, kırsal mahallelerde anaokulu ihtiyacını karşılamak üzere prefabrik ana okulu yapıyor.

Kurudere Mahallesi'nde oluşturulan anaokulunun açılışında konuşan Bismil Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç, eğitimin önemine değinerek, öğrencilere her türlü desteği vereceklerini belirtti.

EĞİTİME DESTEK

Anaokulu ihtiyacını karşılamak için belediye olarak 12 farklı mahallede anaokulu yapacaklarını işaret eden Gülenç, "Bu sayede ana okuluna gidemeyen çocuklarımıza bir kapı daha açtık. En değerli yatırım, çocuklara yapılan yatırımdır. Eğitime yatırım yapmaya devam edeceğiz." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak da görevlendirme yapılan belediyenin eğitime büyük katkı sunduğunu vurgulayarak, "Bismil Belediyesi eğitimin ve eğitimcinin dostu bir belediye olarak okullarda çevre düzenlemesi, spor ile konferans salonları yaptı, okulların tadilatını gerçekleştirdi. Son olarak da anaokulu ihtiyacı karşılamak için 12 prefabrik anaokulu yaptı." ifadelerini kullandı.

Gülenç, daha sonra derslikleri gezip, öğrencilerle sohbet etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi