Eğlence ve sergi!

Merkez Bağlar İlçe Belediyesi Solin Çok Amaçlı Çocuk ve Aile Merkezi öğrencileri sergi, konser ve tiyatro etkinliği düzenledi.

Eğlence ve sergi!

Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün Solin Çok Amaçlı Çocuk ve Aile Merkezi öğrencileri sergi, konser ve tiyatro etkinliği düzenledi. Çocuk ve Aile Merkezinde düzenli olarak devam eden oyun odası, seramik atölyesi, çocuk korosu, tiyatro gruplarında eğitim gören öğrenciler 6 aylık çalışmalarını Belediye yönetimi ve aileleri ile paylaştılar.

ÖĞRENCİLERE SERGİ

Etkinliğe Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, Başkan Yardımcıları ve öğrencilerin aileleri katıldı. İlk olarak konser ve tiyatro etkinliği düzenleyen öğrenciler daha sonra eğitim süresi boyunca yaptıkları çalışmalar hakkında konuklarına bilgi verdi. Burada konuşan Başkan Akat, çocukların çalışmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Akat, çocukların konser ve tiyatro gösterimden çok etkilendiğini ve her mahallede bu tür merkezlerin olması gerektiğini vurguladı. Daha sonra okul öncesi öğrencilere etkinlik dosyası dağıtıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz