Görüş Bildir

Eğitim yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından ilköğretim okullarına eğitim yardımı yapılmaya başlandı.

Eğitim yardımı

TOBB ve DTSO ortaklığında her yıl düzenli olarak yapılan ilköğretimlere eğitim yardımları, DTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Aslan, Mesut Altın, Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Özkeskin’in katılımıyla start aldı. Milli Eğitim İl Müdürlüğü işbirliği ile her yıl ihtiyacı olan okulların seçilmesiyle gerçekleştirilen yardımlarda, bu yıl belirlenen 7 okulda, toplamda 890 adet ayakkabı öğrencilere dağıtıldı. Yardım kampanyası kapsamında sur içinde yer alan okullar ziyaret edilerek, öğrencilere yardım malzemeleri DTSO yönetim kurulu üyeleri tarafından teslim edildi.

EĞİTİME DESTEK

DTSO’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “DTSO olarak, çocuklarımıza bir nebze de olsa yardımcı olabilmek amacıyla bu kampanyayı sürdürüyoruz. Amacımız, diğer sivil toplum kuruluşlarını da harekete geçirerek, halkımızın farkındalığını arttırmak ve bu tür kampanyalara destek olmalarını sağlamaktır” denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi