Eğitime hayırsever katkısı

Kayseri Yüksek Öğrenim ve Yardım Vakfı tarafından 2009 yılında kurulan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) hayırseverlerin desteğiyle büyümeye devam ediyor. Kayserili hayırsever işadamı Nurullah Baldöktü, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne (NNYÜ) içinde çalışma ve dinlenme salonları da bulunan tam teşekküllü bir blok öğrenci yurdu yaptıracak.

Eğitime hayırsever katkısı

Hayırsever işadamı Nurullah Baldöktü’nün eşi Şerife Baldöktü adını taşıyacak öğrenci yurdunun yapımı için protokol imzalandı. NNYÜ Rektörü Prof.Dr. Kerim Güney’in makamında düzenlenen törende, üniversitenin Mütevelli Hayat Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, hayırsever işadamı Nurullah Baldöktü ve eşi Şerife Baldöktü tarafından protokole imzalar atıldı. Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, üniversiteye katkılarından dolayı hayırsever işadamı Nurullah Baldöktü ve eşi Şerife Baldöktü’ye teşekkür ederek, yapımına başlanan öğrenci yurdu inşaatının önümüzdeki eğitim-öğretim yılına kadar tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi. 
Daha önce de NNYÜ Kampusü'nde, içinde spor salonu, futbol sahası, fitness salonu ve tenis kortunun bulunduğu bir spor kompleksi, süs havuzları ve öğrenci yurdu yaptıran hayırsever işadamı Nurullah Baldöktü, kısa sürede önemli ilerlemeler kaydeden üniversitenin gelişmesine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz