'El emeği göz nuru' sergisi

Diyarbakır’da Mehmetçik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafında yıl içerisinde yapılan resim ve el işi ürünlerinden oluşan sergi törenle açıldı. Sergide sergilenen el emeği göz nuru ürünler büyük beğeni topladı.

'El emeği göz nuru' sergisi

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçesi’nde bulunan Mehmetçik İlköğretim Okulu’nda öğrenciler anlamlı bir sergi hazırladı. Diyarbakır’da ilk defa İngilizce tiyatro gösterisi yapılırken, öğrencilerin yıl boyunca hazırladıkları resim ve el işi ürünleri Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezi’nde gösterime sunuldu.

Sergiye İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şahin Demirkol, Mehmetçik İlköğretim Okul Müdürü Hacı Ali Çelik, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

                                         

ÜRÜNLER BEĞENİ TOPLADI

Sergi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şahin Demirkol ve okul müdürü Hacı Ali Çiçek tarafından yapılan kurdele kesiminden sonra resim gösterime sunuldu. Sergiyi gezerek öğrencilerin çalışmalarını inceleyen Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şahin Demirkol, sergilenen resimleri ve el işi eserleri çok beğendiğini belirterek öğrencilere teşekkür etti. Resim sergisinin ardından Diyarbakır’da ilk kez İngilizce tiyatro oyunu sergilendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz